Hoquei sobre herba

La selecció espanyola femenina perd en l’últim minut i es queda sense final de l’europeu

Hoquei herba. Espanya, amb vuit catalanes, cau derrotada per 2-3 contra Alemanya en la semifinal i diumenge buscarà la medalla de bronze contra Anglaterra

La selecció espanyola femenina perd la semifinal en l’últim minut i es queda sense poder disputar la final de l’europeu. Espanya, amb vuit jugadores catalanes, cau derrotada per 2-3 contra Alemanya i diumenge jugarà per la medalla de bronze contra Anglaterra.

El combinat estatal fa un bon inici de partit, domina a les alemanyes, crea perill i s’avança en el minut 14 amb un gol de Maria López. En el segon quart Alemanya comença a jugar millor i després de no aprofitar un penal corner empata en el minut 22 i amb l’1-1 s’arriba al descans.

En la segona meitat el conjunt alemany controla molt més el partit i en el minut 33 s’avança amb un penal corner. En els darrers quinze minuts Espanya torna a tenir ocasions en atac, desaprofita un penal corner però a vuit minuts del final Marta Segú marca el gol de l’empat (2-2). Alemanya busca el gol de la victòria i a 54 segons li xiulen un penal corner a favor, i a 48 segons de la fi marca el 2-3 definitiu que deixa al combinat estatal sense final.

En la primera semifinal Holanda és molt superior i es classifica per la final després de derrotar per 0-8 Anglaterra.