Handbol

El Barça, imparable en la supercopa de Catalunya

Handbol. L’equip blaugrana, amb un ritme de vertigen, supera amb autoritat el Fraikin BM Granollers (43-24)

El Barça ha assolit la seva 31a supercopa de Catalunya, desena consecutiva, després de vèncer el Fraikkin Granollers per un contundent 43-24 en el Pavelló de Les Comes, a Igualada. L’equip blaugrana, que manté la velocitat de joc que va imposar el curs passat, ja ha deixat la final decidida a la mitja part (25-15).

La posada en escena ha estat de vertigen, amb 13 gols (7-6) en menys de 9 minuts. El pivot Ludovic Fàbregas, amb sis dianes, ha estat un dels destacats del tram inicial. El Granollers resistia l’intercanvi de cops, però l’exclusió d’Antonio García, les recuperacions de Thiagus Petrus i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han començat a decantar el duel del bàndol blaugrana. L’equip vallesà no podia mantenir el ritme del Barça (13-7) i Antonio Rama ha demanat temps mort per intentar canviar la dinàmica. Les consignes no han donat resultat perquè el conjunt de Xavi Pascual, amb les primeres rotacions, ha continuat a tota màquina per tancar el primer acte amb un contundent parcial de 25-15 en un autèntic festival golejador. Gonzalo, més enllà de les aturades, ha marcat també tres gols a porteria buida. La mala notícia per a l’equip barceloní ha estat la lesió d’Aleix Gómez, que havia anotat 4 gols i per molèsties al tendó d’Aquil·les ja no ha jugat a la segona meitat.

En el segon temps, el Barça no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha anat ampliant la diferència en el resultat davant un Granollers que ja no ha tingut capacitat de resposta. Amb la final resolta, els dos entrenadors han pogut donar minuts de joc a tots els components de la plantilla. El màxim golejador del partit ha estat Ludovic Fàbregas, amb 7 dianes, i el millor porter, el granollerí Pol Sastre. El títol de jugador més valuós del partit se li ha concedit a Raúl Entrerríos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)