Hoquei sobre herba

Espanya es queda amb la medalla de plata davant una Bèlgica molt superior

Hoquei herba. La selecció espanyola masculina perd la final de l’europeu contra el conjunt amfitrió per 5-0

La selecció espanyola masculina perd la final de l’europeu i es conforma amb la medalla de plata, davant una Bèlgica molt superior. Espanya, amb onze jugadors catalans, no pot plantar cara al conjunt amfitrió que la derrota per un clar 5-0. El conjunt belga es mostra molt encertat en atac, guanya per primera vegada en la seva història el títol europeu i es guanya la classificació pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. El combinat estatal té les seves ocasions però desaprofita sis penals corner.

Bèlgica s’avança en el minut deu i en l’inici del segon període marca dos gols en dos minuts i amb 3-0 encarrila la final i el títol. Al descans s’arriba amb un 4-0 pel conjunt amfitrió.

En l’inici de la segona meitat el conjunt estatal desaprofita dos penals corner consecutius i uns minuts després arriba el 5-0. Bèlgica controla el partit i Espanya no pot marcar ni el gol de l’honor. El 5-0 de la final és el mateix resultat que es va produir en el partit inaugural del campionat i en el que Bèlgica també va guanyar Espanya en la fase de grups.