Més esport

Plata mundial i una plaça pels Jocs de Tòquio 2020

Piragüisme. El lleidatà Saúl Craviotto lidera el K4 500 m de l’equip espanyol en la final que lluita amb Alemanya pel títol, però repeteix subcampionat per només mig segon

El lleidatà Saúl Craviotto, els gallecs Carlos Arévalo i Rodrigo Germade i el balear Marcus Cooper van guanyar la medalla de plata en el mundial i van aconseguir la classificació pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 en la final del K4 500 m. El bot estatal va lluitat pel títol amb Alemanya, campiona en les tres darreres edicions, i es va quedar a només 51 centèsimes de la primera posició. És el tercer subcampionat mundial d’Espanya amb el K4 500 m de manera consecutiva, tot i que pel lleidatà només és el segon.

Espanya va iniciar la prova al davant i en els primers metres ocupava la tercera posició per darrera dels alemanys i els francesos. Al pas per la meitat de la prova, els 250 m, el bot estatal ja ocupa la segona plaça a només tres centèsimes d’Alemanya. Durant uns metres Craviotto, Arévalo, Germade i Cooper es van situar en el primer lloc i van encapçalar la competició, però la potencia dels regatistes alemanys els va tornar a situar al davant i Max Rendschmidt, Ronald Rauhe, Tom Liebscher i Max Lemke van aconseguir la victòria amb un temps d’1:19.26. El bot estatal va finalitzat en la segona posició amb 1:19.77. Va completar el podi Eslovàquia que va entrar a meta a més d’un segon dels regatistes estatals amb 1:20.96.