Futbol sala

Creixent cap a semifinals

Futbol sala. El Barça jugarà dissabte la semifinal de la Intercontinental contra el Boca Juniors després d’empatar amb el Corinthians, un resultat que beneficia l’equip brasiler i elimina El Pozo

Corinthians 1 BARÇA 1

CORINTHIANS:Tiago Marinho, Henrique, Nené, Rafael i Deives Moraes –cinc inicial- Matheus da Silva, Higor, Murilo, Daniel Cruz, Batalha, André Bernardo, Renatinho i Caio Costa.BARÇA:Juanjo, Aicardo, Roger, Dyego i Adolfo –cinc inicial- Marcenio, Arthur, Joselito, Ferrao, Daniel, Lozano, Rivillos, Esquerdinha.GOLS:1-0 (26’) Murilo. 1-1 (28’) Ferrão.ÀRBITRE:Velikanova i Santamaria.

El Barça va fer ahir el primer pas ferm cap a la consecució de la primera copa Intercontinental de la seva història. Els blaugrana van empatar a un gol amb el Corinthians brasiler i van accedir a les semifinals com a primer classificat del seu grup. Les taules que van firmar els dos conjunts també van beneficiar els del Timão, que van accedir a la fase decisiva del torneig com a millor segon dels tres grups. Els últims minuts, amb el Corinthians tancat a la seva pista i el Barça evitant qualsevol risc mentre aguantava la possessió, no van agradar massa a Múrcia. El Pozo, que va perdre amb el Magnus, havia vist un bri d’esperança en la possibilitat d’acabar la fase de grups com a millor segon. “Veient el resultat es pot arribar a malpensar, però nosaltres hem anat a buscar el partit i el podríem haver guanyat perfectament”, va dir Andreu Plaza, el tècnic del Barça, després del duel. “Durant 37 minuts hem anat a buscar el partit. I al final, nosaltres sabíem que ens anava bé el resultat i ells no volien jugar la pilota. I així és complicat”, hi va afegir Sergio Lozano, el capità del Barça. El Boca Juniors argentí serà dissabte (10 h) el rival dels blaugrana en la lluita per ser en una final en què segur que s’hi troba un equip brasiler. L’altra semifinal la jugaran el mateix Corinthians i el Magnus, el campió de les dues darreres edicions.

El partit d’ahir, sigui com sigui, va ser entretingut. Aicardo va tenir la primera gran ocasió ben aviat però la seva rematada la va refusar Tiago, el porter del Corinthians. La rèplica del Timão la va refusar Arthur llançant-se a terra amb Juanjo superat i la porteria buida. El marcador, però, no es va moure.

En la segona meitat, la tònica va ser similar. El Barça, més voluntariós; el Corinthians, més reservat. Però tots dos, conscients que l’empat els valia i els conduïa plegats a les semifinals. La derrota, no. Els brasilers van obrir la llauna en un contraatac ben trenat, però Ferrão, fidel a la seva cita habitual amb el gol, va marcar l’empat aprofitant un refús del porter rival. Tot va tornar a la normalitat, els dos equips van baixar de revolucions i ningú va arriscar més del compte. El Barça i el Corinthians ja són a semifinals.

ELS PROTAGONISTES

Estic impressionat del nivell que hem ofert. Hem merescut la victòria, hem generat ocasions i no hem renunciat a competir
Veient el resultat del partit es pot arribar a malpensar, però nosaltres hem anat a buscar el partit
Andreu Plaza
Durant 37 minuts hem anat a buscar el partit. Sabíem que ens anava bé el resultat i ells no volien jugar
Sergio Lozano
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)