Waterpolo

El CN Barcelona s’estrena amb victòria contra l’Istanbul

Waterpolo. Avui té doble partit contra el Banka Luka bosnià i el Sintes Kazan rus

ISTANBUL 9 BARCELONA 14

ENKA ISTANBUL:Sezer, Buric (2), Isik, Acar (2), ERgin (1), Alkan, Can, Yutmaz (1), Albayraj (1), Kolomvos (2), Kahraman, Curdenli i Senturk.CN BARCELONA:Unai, Ferrer, Van den Burg, Idarraga, Flores (3), Durik (2), Esteller (1), Gomà (1), Delgado (3), Estrany (3), Marsal (1), Valls i Estela.PARCIALS:3-3, 1-4, 2-3 i 3-4.ÀRBITRES:Marjay i Hantschel.PÚBLIC:Primera fase de la lliga de campions jugada a la Nova Escullera.

El CN Barcelona va superar l’Enka Istanbul en l’estrena de la primera fase de la lliga de campions i avui podria enllestir la classificació si resol amb victòria el doble compromís a la Nova Escullera contra el Banka Luja bosnià (11 h) i el Sintes Kazan rus (19.30 h). Al conjunt cenebista, que tornava a la màxima competició europea des del 2011, li va costar arrencar (3-1). L’equip de Toni Esteller, però, va reaccionar de la mà de la tripleta ofensiva formada per Víctor Flores, Adrià Delgado i Pere Estrany, que ha tornat a Catalunya després de quatre cursos al Hannover. Tots tres van marcar tres gols i van capgirar el guió en un partit en què també va destacar el boia eslovac Lukas Duric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)