Waterpolo

El Barceloneta, en el mateix grup que l’Olympiacòs i el Jug Dubrovnik

Waterpolo. Completaran el grup A de la lliga de campions el Sznoloki, l’Spandau 04, el Jadran Herceg Novi i dos clubs més provinents de la fase prèvia

El CN Atlètic Barceloneta ja coneix els seus rivals en la fase preliminar de la Lliga de Campions després del sorteig que s’ha efectuat aquest migdia a Barcelona i on destaquen l’Olympiacòs i el Jug Dubrovnik, vencedors en les edicions del 2018 i el 2016, respectivament. Completen el grup A el Sznoloki Dozsa hongarès, l’Spandau 04 alemany, el Jadran Herceg Novi montenegrí i dues places que cobriran dos clubs provinents de la fase prèvia. Els quatre primers accediran a la final a 8, que tot sembla indicar que serà a la població italiana de Rapallo, a prop de Gènova, la seu del 2018, del 4 al 6 de juny del 2020.

El grup B el conformen el Ferencvàros, vigent campió, el Pro Recco, que ja té la plaça assegurada com a amfitrió, el Mladost Zagreb, el Waspo 98 Hannover, el Dinamo Tbilisi, el CN Marsella i dos clubs procedents de les fases preliminars.

El tècnic mariner Chus Martín ha fet aquest migdia una primera valoració del resultat del sorteig: “Es tracta de la màxima competició europea i tots els equips són grans rivals, però a primera vista sembla un grup complicat. A més, de la fase preliminar encara hi poden accedir clubs molt poderosos com l’OSC Budapest o el Brescia. Haurem de lluitar cada partit i el primer compromís, a principis d’octubre, ja serà prou complicat a la piscina de l’Spandau alemany. Hem d’anar partit a partit i si podem aconseguir la primera plaça del grup millor que millor, tenint en compte que en l’altre grup hi ha equips com el Ferencvàros o el Pro Recco.”

D’altra banda, a finals d’any s’haurà de decidir si la seu de la final a 8 del 2021 torna a ser Hannover o si per contra prospera la proposta del CN Atlètic Barceloneta de convertir la capital catalana en una seu estable per un període de quatre anys (2021-2024).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)