WATERPOLO

El CN Barcelona signa dos triomfs i es classifica per a la segona fase

El CN Barcelona va enllestir la classificació per a la segona fase de la lliga de campions amb dos triomfs en la jornada d’ahir a la Nova Escullera, contra el Banja Luka bosnià (2-29) i el Sintez Kazan rus (9-11). L’absoluta superioritat en el partit matinal –el parcial del primer quart ja va ser d’1-8– va permetre que Toni Esteller dosifiqués els jugadors i donés minuts de joc als menys habituals, tenint en compte l’exigència del duel de la tarda. Contra el Sintez i amb Estrany i Delgado com a principals referents ofensius, l’equip cenebista va arribar a la mitja part amb tres gols de renda (5-8) i va saber mantenir la iniciativa fins al final. En la jornada d’avui, el CN Barcelona s’enfrontarà amb el Pays d’Aix (12.50 h), que té a les seves files el barceloní Albert Español i que també ha sumat tres victòries en tres partits.