Rugbi

El títol es queda a casa

Rugbi. La UE Santboiana estrena la nova gespa del Baldiri Aleu amb una gran remuntada contra el Barça (26-14) que li dona la supercopa

La UE Santboiana va estrenar la nova gespa artificial del Baldiri Aleu amb el primer títol de la temporada, la supercopa de Catalunya, en la qual va acabar derrotant el Barça (26-14), que havia conquerit el títol fa un any.

La Santboiana, amb alguns dels seus fitxatges en l’equip titular, va haver de jugar contra corrent tota la primera part. El Barça es va avançar 0-14 en els deu primers minuts amb marques d’Alfonso Ferrari i l’internacional Losada, transformades totes dues per l’argentí Güemes. A partir de llavors el partit va canviar de color i els de casa, amb el suport de l’afició, van passar a dominar en totes les zones del camp. En el minut 14, una de les joies del planter, Héctor García, va fer el 5-14 i Bentley no va fallar en la transformació. La marca encara va donar més ànims als de casa, que abans del descans van fer l’empat gràcies a una acció d’Orbaneja, transformada un altre cop per Bentley.

La segona part va continuar amb el domini de la Santboiana, que finalment va capgirar el resultat al minut 50 amb una marca de Francisquelo (19-14). Els blaugrana no van tenir temps ni de reaccionar, ja que poc després un dels nous, l’australià Dorrough, va fer el 21-14, que Bentley va transformar.