Waterpolo

Un altre pel Barceloneta

Waterpolo. Dotzè títol per als mariners en la copa Catalunya després de derrotar en la final l’Astrapool CN Sabadell per 7-5 a Tarragona

Nou títol, i ja en van dotze de catorze possibles, per al Zodiac CN Atlètic Barceloneta en la copa Catalunya de divisió d’honor, després d’imposar-se, ahir en la final, a l’Astrapool CN Sabadell per 7-5, a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

La reedició de la final de l’any passat va tenir el mateix guanyador en un partit força igualat, amb els següents parcials: 2-1, 1-0, 3-2 i 1-2. Res a veure amb l’edició del 2018, que va registrar un 17-4 rotund per al conjunt barcelonès i màxim favorit. Alberto Muñárriz van fer tres gols pel Barceloneta i Michael Bodegas, Fran Fernández, Roger Tamull i Felipe Perrone van fer la resta. Pels sabadellencs, Fran Valera, Gonzalo López, Mathew James, Borja Fenoy i Josep Bonet van ser els golejadors.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va superar, dissabte en semifinals al mateix escenari, el Quadis Mataró per 13-16, mentre que l’Astraapol va eliminar el Terrassa 7-5 en el derbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)