Hoquei sobre herba

Soyez recupera tòtems

Hoquei sobre herba. Roc Oliva i David Alegre tornen a una convocatòria de la selecció espanyola just abans del preolímpic, l’últim escull abans dels Jocs de Tòquio 2020 de l’estiu

Quan va acabar el cicle olímpic de Rio de Janeiro 2016, David Alegre i Roc Oliva van comunicar a Fred Soyez, el seleccionador espanyol, que no seguirien jugant en la selecció espanyola. La incompatibilitat amb la feina obligava els dos jugadors a fer un pas al costat. “Soc un jugador que si no pot estar amb un compromís del 100%, prefereixo no ser-hi”, explica David Alegre, capità del Polo de Barcelona. “El Fred ho va entendre i ho va acceptar. Mai vam fer un comunicat que tancàvem la relació entre uns i altres”, afegeix el jugador, de 35 anys, que ha disputat quatre Jocs Olímpics en la seva immaculada trajectòria esportiva.

Gairebé quatre anys després, les coses han canviat. En la primera convocatòria després de la medalla de plata del combinat espanyol en el darrer europeu, Fred Soyez ha decidit tornar a comptar amb Roc Oliva i David Alegre. “Ens vam reunir amb ell, ens ho va proposar i l’entesa ha estat total”, explica Alegre. “Puc entendre que hi hagi altres lectures, però no entrem en la convocatòria perquè siguem el Roc Oliva i el David Alegre, ni perquè tinguem un estatus diferent a ningú dins del món de l’hoquei”, sentencia el migcampista, que ja ha fet les primeres sessions de preparació amb la selecció espanyola a València, on es disputarà el preolímpic contra França. “El Fred considera que tant el Roc com jo hem rendit a un nivell alt en les competicions estatals amb el Polo i que podem aportar alguna cosa de cara al preolímpic”, creu el capità del Polo. Tots dos jugadors entren en un grup que fa menys d’un mes va ser proclamat campió d’Europa, confirmant el projecte a llarg termini que va començar Fred Soyez el 2014. “Tant el Roc com jo volem aportar el nostre granet de sorra a un equip que està fent molt bé les coses”, conclou David Alegre, que després d’una època absent amb la selecció espanyola, ja divisa els Jocs de Tòquio.

EL PROTAGONISTA

No entrem en la convocatòria perquè siguem el Roc Oliva i el David Alegre ni perquè tinguem un estatus diferent a ningú
El Fred considera que el Roc i jo hem fet bona feina amb el Polo, i per això ens ha trucat
David Alegre
jugador de la sel. espanyola

Joan Tarrés no s’haurà d’operar

El jugador de l’Atlètic Terrassa i internacional amb la selecció espanyola va rebre un cop de pilota al pòmul en un partit de pretemporada amb l’Atlètic i va haver de ser hospitalitzat. Ell mateix, amb una foto a les xarxes socials, va explicar que, per sort, evitava la sala d’operacions tot i tenir quatre fractures al pòmul, al nas i a l’os de l’òrbita. El jugador haurà d’estar un mes sense poder córrer ni poder jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)