Waterpolo

El Medi venç el Mataró en el duel català de l’Eurocup

Waterpolo. Els de Sants acabaran primers de grup si puntuen contra el Mornar

mediterrani 11 mataró 9

CE MEDITERRANI:Santis; Gorria (2), FRigola, Corres (1), Galeev, Minguell (4), Roca (1), Vujovic, Pérez, Gallego, Garcia (1), Stevenson (2) i Nogueras.QUADIS CN MATARÓ:Lloret; Veich (3), Loste, Corbalan (1), Fernández, Mínguez (1), Bertan (1), Casabella, Codina (2), Barbena, Guimaraes, Yáñez i Pannon.PARCIALS:3-2, 4-0, 2-3 i 2-4.ÀRBITRES:Margeta i Vogel.

El CE Mediterrani va superar el Quadis CN Mataró en el duel català de l’Eurocup i avui (12 h) estarà en disposició d’accedir a la fase següent com a primer de grup si empata o guanya l’amfitrió, el Mornar Brodospas. Tot i la derrota, l’equip maresmenc podria continuar endavant en la competició si venç l’Anvers (10.30 h), la ventafocs del grup, i el conjunt de Sants puntua contra el Mornar. El Mediterrani va decantar el partit a favor seu en dos grans primers quarts, en què es va fer notar l’experiència de Minguell i la capacitat de Stevenson, un dels fitxatges del curs. El Mataró va arribar a perdre de 6 gols (9-3), però amb una gran reacció final va ajustar el marcador fins al definitiu 11-9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)