Futbol sala

Exhibició del Barça amb un 0-5 en 13 minuts

Futbol sala. L’equip de Plaza fa un cop de puny damunt la taula amb un pòquer d’Adolfo contra un rival que el curs passat va ser un malson

CARTAGENA 3 BARÇA 7

JIMBEE CARTAGENA:Marcao, Jesús, Juanpi, Franklin i Eka –equip inicial–; Bateria, Cobarro, Lukaian, Mellado i Thalles.BARÇA:Juanjo, Marcenio, Daniel, Joselito i Ferrâo –equip inicial–; Aycardo, Dyego, Arthur, Boyis i Adolfo.GOLS:0-1 (1’) Ferrâo. 0-2 (5’) Adolfo. 0-3 (6’) Adolfo. 0-4 (8’) Adolfo. 0-5 (13’) Marcenio. 1-5 (16’) Lukaian, de penal. 2-5 (28’) Juanpi. 3-5 (29’) Franklin. 3-6 (31’) Ferrâo. 3-7 (38’) Adolfo.ÀRBITRES:Bustos i Ramos. Groga a Juanpi, Cobarro i Thalles, del Cartagena.

Quatre gols en vuit minuts en una sortida fulgurant van tombar el Cartagena i van tancar el debat en un pavelló Central on el Barça no guanyava des del gener del 2017. El campió va arribar a la primera cita del curs en la primera divisió amb la derrota en la final de la copa Catalunya a la motxilla i les baixes molt sensibles de Lozano i Esquerdinha. A més, tenia al davant un rival que el va vèncer al Palau (4-5) el curs passat i que li va esgarrapar un empat a Cartagena (5-5). La resposta del grup d’Andreu Plaza va ser contundent. Ferrâo va obrir el camí en el primer minuts i Adolfo, que no havia entrat en el cinc inicial, en va fer tres de consecutius (5’, 6’, 8’), una traca que va deixar estabornit el bocabadat conjunt local. El Cartagena va treure el porter jugador per aturar la sagnia, però el Barça va robar la pilota i Marcenio va fer el 0-5 (13’). Els locals van marcar de penal el seu primer gol.

El Cartagena, amb orgull, va creure en la remuntada amb dos gols seguits (28’ i 29’) però l’encert de Ferrâo (3-6) li va parar el peus. A més, Adolfo va completar la seva gran actuació amb el seu quart gol.