Ciclisme

Primoz Roglic segella el triomf en la Vuelta

Ciclisme. L’holandès Fabio Jakobsen s’imposa a l’esprint en l’etapa final a Madrid

Primoz Roglic s’ha convertit als 29 anys en el primer corredor eslovè que triomfa en la general de la Vuelta a Espanya. El corredor del Jumbo Visma, que fins fa sis temporades era practicant de salts d’esquí, ha assolit el millor èxit de la seva carrera esportiva després d’esclatar el curs passat amb un quart lloc en el Tour i d’haver confirmat el seu potencial amb el tercer en el Giro d’aquest any. El murcià Alejandro Valverde (Movistar), a 2:33, i el també eslovè Tadej Pogacar (Emirates), a 2:55, han completat el podi i un èxit inesperat per al ciclisme d’aquest país balcànic. El català Marc Soler, que hagut d’exercir de gregari en les files del Movistar, ha acabat entre els deu primers, en la novena posició de la general.

L’etapa final, de 106 quilòmetres entre Fuenlabrada i Madrid, s’ha resol a l’esprint en què l’holandès Fabio Jakobsen (Deceunink-Quick Step) s’ha imposat a l’irlandès Sam Bennett (Bora-Hangsgrohe).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)