MUNDIAL JÚNIOR

Cinquè lloc d’Espanya.

La selecció de Javi Aznar, amb 10 jugadores catalanes, va superar la dels Estats Units per 9-10 en la pugna per la cinquena plaça del mundial júnior de Funchal. Després d’un primer quart sense gols, l’equip nord-americà va prendre la iniciativa. En el minut 19 de joc, manava per 6-4, però dues dianes consecutives d’Elia Montoya van restablir l’equilibri. El conjunt espanyol va rematar la feina amb un parcial final de 3-4. El títol va ser per a Rússia, que es va imposar a Holanda (11-5) en la final, i el tercer lloc, per a Itàlia, que va superar Grècia (9-8).