Més esport

Es queden en la semifinal

Piragüisme. Miquel Travé en C1, Laia Sorribes i Marta Martínez en K1 no passen a la final del mundial. Avui és el torn de Núria Vilarrubla

Els tres catalans que ahir van disputar les seminals del mundial d’eslàlom, que s’està disputant a la Seu d’Urgell, no van poder accedir a la final dels deu millors. Miquel Travé va finalitzar en la 17a posició en C1 amb 96.65 segons. El basc Ander Elosegi va passar a la final i guanyar la medalla de plata. En el K1 femení Laia Sorribes va ocupar la 19a posició amb 103.08 i Marta Martínez va ser 28a amb 110.54. La basca Maialen Chourraut va entrar en la final però va ser desena en saltar-se una porta.

El mundial finalitza avui i la lleidatana Núria Vilarrubla disputarà la semifinal de C1 i lluitarà per entrar en la final i després buscar alguna medalla. La catalana també disputarà la semifinal del C2 mixt fent parella amb el basc Samuel Hernanz. També disputaran aquesta prova els catalans Adrià Martí i Carla Carrillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)