Més esport

Vilarrubla fa una errada i només és setena en el mundial d’eslàlom

Piragüisme. Fa el millor temps de la semifinal i surt l’última en la lluita per les medalles del C1 femení, però perd molt temps en una porta i penalitza en una altre

Núria Vilarrubla aspirava a pujar el podi en el C1 femení del mundial d’eslàlom que s’està disputant a La Seu d’Urgell però una errada en la final l’ha deixat en la setena posició. La lleidatana del Club Cadí ha fet la millor baixada en la semifinal amb 104.38 i això l’ha fet entrar en la final, classificar el bot d’Espanya de C1 pels Jocs Olímpics de Tòquio i també l’hi ha permès baixar l’última en la lluita per les medalles. La seva actuació en la final comença bé però s’ha espatllat en la porta 14, que s’ha de superar a contracorrent, en la que ha anat massa llarga, toca el mur i perd molt de temps. Després penalitza dos segons en la porta 24, la penúltima, i acaba setena amb 110.70 segons. El títol se l’ha emportat l’alemanya Andrea Herzog amb 100.52 segons. La basca Clara Olazabal també disputa la final i acaba cinquena amb 109.23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)