Handbol

Un derbi de color blaugrana

Handbol. El Barça, líder invicte, rep el Fraikin Granollers (21 h), desè de l’Asobal

El primer derbi català de l’Asobal es disputa aquest vespre (21 h) en partit avançat de la cinquena jornada. Els dos equips hi arriben amb dinàmiques diferents però amb el mateix objectiu de guanyar i sumar els dos punts en joc. Els blaugrana surten com a favorits, ja que han guanyat els quatre partits que han disputat en la lliga i són els líders, mentre que els vallesans van desens després de guanyar només un partit –fora de casa–, empatar-ne un altre davant de la seva afició i haver-ne perdut dos. El Granollers ocupa la desena posició de l’Asobal però en un derbi la motivació sempre és especial i no renuncien a buscar la sorpresa.

En el conjunt blaugrana tenen molt clar que aquests tipus d’enfrontaments són propicis a les sorpreses. El Barça ve de guanyar amb contundència el Zagreb en la lliga de campions per un clar 19-36 aquest dissabte, mentre que el Granollers va perdre divendres l’últim partit a casa en la lliga contra l’Ademar per un ajustat 32-33. Els blaugrana i els vallesans ja s’han enfrontat una vegada aquesta temporada. Va ser en la final de la supercopa de Catalunya i el Barça va guanyar el títol amb força claredat per 43-24. Va ser a finals del mes d’agost i els dos conjunts han evolucionat força des de llavors

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)