Tennis

L’ATP suspèn un jutge de cadira per comentaris sexistes a una aplegapilotes

Tennis.

L’ATP va suspendre aquest dimarts al jutge de cadira italià Gianluca Moscarella, que va dirigir comentaris sexistes a una aplegapilotes i va animar el portuguès Pedro Sousa durant un partit del Challenger de Florència contra l’italià Enrico della Valle. “Ets fantàstica, molt sexy. Estàs bé? Tens calor? ¿Física o emocionalment?”, van ser les paraules dirigides per Moscarella a una aplegapilotes durant la pausa en el partit de dijous passat.

Aquestes afirmacions van ser captades pels micròfons col·locats a la pista del torneig de Florència, en un duel en què Moscarella també va animar Sousa mentre el seu rival s’havia allunyat momentàniament.

“Força, estimat Pedro, mantingues la concentració. Dos minuts i això s’acaba. Fa molta calor avui, juga amb concentració per favor. Estic massa vell per quedar-me a la pista durant més de dues hores”, va dir el jutge a Sousa. “Et mato, et mato. Queda’t concentrat per favor. Són partits que pots guanyar 6-1 i 6-1. Has tingut 45 boles de trencament”, ha afegit.

Davant la gravetat d’aquest comportament, l’ATP va decidir suspendre a Moscarella, segons han informat aquest dimarts els mitjans italians.“Sabem d’una sèrie d’episodis que van tenir a veure amb el jutge de cadira Gianluca Moscarella en un partit entre Pere Sousa i Enrico della Valle en el torneig Challenger de Florència la setmana passada. Moscarella ha estat allunyat de forma immediata i es va obrir una investigació “, va explicar l’ATP, en una nota publicada pels mitjans italians. El partit va acabar amb triomf per 7-5, 4-6 i 6-4 de Pedro Sousa en dues hores i 23 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)