Atletisme

Guerrero, a semifinals de 1.500 m

Mundial. Tot i acabar novena de la seva sèrie, la migfondista banyolina continua endavant amb el tercer (4:06.99) dels sis temps de repesca. Avui (22 h) intentarà guanyar-se una plaça per a la final, al costat de Hassan i Kipyegon

La banyolina Esther Guerrero correrà avui, en els 1.500 m de Doha, les primeres semifinals d’un mundial a l’aire lliure. La migfondista catalana va ocupar el novè lloc en la primera de les tres sèries eliminatòries, però el registre de 4:06.99 va ser suficient per passar amb la tercera de les sis marques de repesca. Guerrero es va col·locar en el grup capdavanter i, rere les passes de l’australiana Georgia Griffith, va cobrir en segon lloc els 400 (1:06.99), els 800 (2:13.58) i els 1.200 m (3:18.32). No va poder replicar quan en els últims 300 m van progressar les principals favorites i la recta final se li va fer especialment llarga. La victòria va ser per a l’holandesa Sifan Hassan (4:03.88), seguida per la campiona mundial i olímpica de la distància, la kenyana Faith Kipyegon (4:03.93). La sèrie va ser, amb diferència, la més ràpida de les tres. Guerrero va perdre pistonada en els últims 30 metres, però l’esforç va tenir recompensa. “Estic molt contenta. Aquesta era la meva final, la cursa que he estat esperant tota la temporada. Tindrem l’oportunitat d’estar entre les millors del món i lluitarem tant com puguem. Ara només penso a recuperar-me”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)