Hoquei sobre herba

El govern fa un reconeixement als jugadors i clubs catalans

Hoquei sobre herba.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha presidit l’acte de reconeixement als èxits assolits per l’hoquei català durant la temporada 2018-2019, juntament amb el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana de Hoquei.

Meritxell Budó ha assegurat que Catalunya és un país amb una gran “cultura esportiva” i que sempre ha apostat per “l’esport de base”. Aquests trets han ajudat a assolir “grans èxits, tant col·lectivament com individualment” i han portat “Catalunya a dalt de tot”.

La consellera ha recordat que “l’esport català és molt més que futbol i l’hoquei és una mostra pels seus èxits i pels seus pilars fonamentals com: l’amateurisme absolut, la tradició familiar, el pes dels clubs i l’aportació desinteressada de figures anònimes”. Aquestes característiques han fet que l’hoquei català estigui ben situat al mapa. I ha posat com exemple els últims èxits esportius assolits com: l’èxit de les seleccions catalanes, masculina i femenina als campionats estatals de categories inferiors; el partit internacional de la selecció catalana absoluta el mes de juny; l’alt nivell dels clubs catalans a les màximes lligues estatals com la lliga femenina d’hoquei i a la divisió d’honor masculina; o que més de la meitat de jugadors i jugadores de les seleccions estatals són catalans.

Per tot això, la consellera de la Presidència ha felicitat els clubs, esportistes i a la federació. I ha refermat el compromís del Govern amb l’esport perquè “som conscients de la seva importància” i de la necessitat de “promocionar l’esport entre la ciutadania, especialment entres els infants i els joves perquè esdevenen un escenari privilegiat per educar en valors com el treball en equip; l’esforç i la superació; la cohesió social i la comunitat; la salut; i és una porta oberta al món que ens dona a conèixer com a societat i com a país”.

D’altra banda, el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, també ha reconegut i felicitat la feina feta durant la darrera temporada dels esportistes i de les federacions esportives. Figueras ha reconegut que “l’esport és una àrea estratègica de país perquè ens ajuda a presentar-nos davant el món”.

Tant la consellera Budó com el secretari general han desitjat als jugadors i a les jugadores d’hoquei i als clubs una bona temporada plena d’èxits com l’anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)