Tennis

Caruso s’endú el títol

Tennis. L’italià, que entra al top 100, fa un joc més consistent que l’eslovac Kovalik i és el vencedor del II Challenger Sánchez-Casal

L’italià Salvatore Caruso (4) va derrotar ahir l’eslovac Jozef Kovalik (208è de l’ATP) per 6-4 i 6-2 i es va adjudicar el títol del II Challenger Sánchez-Casal by NH Hotel Group, el segon torneig amb més dotació de Catalunya. L’italià es converteix en el successor de l’andalús Roberto Carballés. Caruso, que va guanyar el seu primer torneig de l’any, era el 110è i avui serà el vuitè italià en el top 100 de l’ATP.

El transalpí va avançar-se (3-1) però l’eslovac va replicar (3-3) superant un tram de joc inestable. Caruso va perseverar i es va mig apoderar del parcial amb un trencament (5-3), fent molt mal sobre el segon servei de Kovalik. No va tancar amb el seu servei (5-4) accentuant la tendència i, seguint la lògica de la final, va resoldre restant (6-4). La fiabilitat va ser l’aliada de l’italià en el segon set, en què va ser més regular i va defensar millor que el seu rival, un jugador que va oferir detalls de qualitat però que va pecar de falta de solidesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)