Futbol sala

El Barça s’imposa en una estrena europea poc lluïda

Futbol sala. Un gol de Marcenio en la primera meitat li val al conjunt blaugrana per vèncer el Tyumen rus i sumar els primers punts a la Main Round

No ha estat una estrena europea lluïda però el Barça ha sumat els primers punts a la Main Round de la Champions League. Els blaugrana han superat el Tyumen, el campió de la darrera superlliga russa, amb un solitari gol de Marcenio en la primera meitat. Demà, els catalans es veuran les cares (15.30, Barça TV) amb l’Ayat kazakh, en la segona jornada del grup.

El brasiler Marcenio ha estat el gran argument ofensiu dels blaugrana. Més enllà del gol, el brasiler ha estavellat un pilota a la fusta i ha conduït una bona actuació de la segona rotació blaugrana. Joselito ho ha intentat des de la distància però el Barça ha anat perdent pistonada fins a veure que el Tyumen trepitjava àrea blaugrana. Taffy, l’ex del Palma i l’Inter, ha tingut la més clara davant Juanjo després d’un error en la creació de Dyego. Juanjo ha sabut resoldre la mala passada.

En la represa, el Barça s’ha mantingut ferm en defensa però les ocasions han brillat per la seva absència. Li faltava fluïdesa al conjunt blaugrana. Només Ferrao, amb més empenta que clarividència, ha tingut dues opcions en atac però qui ha estat més a prop del gol ha estat el Tyumen. Antoshkin, d’esperó, ha tingut una de les més clares i, entre el pal i Juanjo, han evitat l’empat rus a les acaballes. Amb el mateix Antoshkin fent de porter jugador, el Tyumen ha fregat l’empat però els punts se’ls ha endut el Barça. Els blaugrana es veuran les cares demà amb l’Ayat, el subcampió del Kazakhstan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)