Més esport

Cinquè títol consecutiu

Gimnàstica artística. Els Estats Units, liderats per Simone Biles, guanyen el mundial per equips femenins per vuitena vegada

L’equip femení dels Estats Units va guanyar per cinquena vegada consecutiva i vuitena de la seva història el títol mundial. El conjunt liderat per Simone Biles, amb Grace McCallum, Kara Eaker, Sunisa Lee i Jade Carey completant l’equip, va ocupar la primera plaça de la final des de la primera fins a l’última rotació. Els Estats Units van sumar un total de 172,330 punts i van superar per gairebé sis punts Rússia (166.529), que va aconseguir el subcampionat. Simone Biles va fer les millors notes en tres aparells, el salt (15.400), el terra (15.333) i la barra (14.433).

La medalla de bronze va ser per a la sorprenent Itàlia, que va sumar 164.796 punts i per mig punt va deixar fora del podi la Xina (164.239). Les italianes només havien pujat al podi per equips l’any 1950, també en la tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)