Waterpolo

El Zodiac Barceloneta inicia amb victòria la lliga de campions

Waterpolo. Els mariners superen l’Spandau a domicili per 8-11 remuntant un marcador advers del primer quart

El Zodiac Atlètic Barcelona guanya el primer partit de la lliga de campions en superar per 8-11 l’Spandau 04 alemany. La victòria no és fàcil pels mariners ja que el conjunt berlinès inicia molt be el partit, i s’avança amb un 3-1. El Barceloneta arriba amb un 3-2 al final del primer període, i en el segon es posa per davant (3-4) i arriba al descans amb un 4-6 al seu favor.

El tercer quart torna a ser força anivellat, i tot i que els mariners mantenen la seva avantatge s’arriba al darrer i definitiu període amb un 6-8 en el marcador. El Zodiac Barceloneta sap ampliar la seva avantatge en el darrer quart i arriba a la màxima diferència de quatre gols en l’últim minut (7-11). Miguel Del Toro és el màxim golejador amb tres gols, mentre que Alberto Munarriz, Milan Aleksic i Roger Tahul en marquen dos cada un, i Álvaro Granados i Blai Mallarach, un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)