L’estrena se supera guanyant

Waterpolo. El Zodiac Atlètic Barceloneta derrota l’Spandau 04 de Berlín a domicili després de remuntar un resultat advers del primer quart

SPANDAU 8 BARCELONETA 11

SPANDAU 04 BERLÍN:Baksa, Sekulic, Gielen (1), Cuk, Negrean (1), Juengling, Strelezkij (1), Dedovic, Stamm, Reibel, Restovic (2), Kholod (3) i Thom.ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, De Toro (3), Granados (1), Munarriz (2), Bodegas, Larumbe, Aleksic (2), Fernández, Tahull (2), Perrone, Mallarach (1), Bustos i Linafres.PARCIALS:3-2, 1-4, 2-2 i 2-3.ÀRBITRES:A. Alexandrescu (Romania) i V. Golikoc (Rússia). Van excloure definitivament Munarriz.

El Zodiac Atlètic Barcelona va guanyar el primer partit del grup A de la lliga de campions en superar per 8-11 l’Spandau 04 alemany. La victòria no va ser gens fàcil per als mariners, ja que el conjunt berlinès va començar molt bé i es va avançar amb un 3-1. El Barceloneta va saber reaccionar en el segon quart i, a partir d’aquí, va controlar el duel fins a assolir la primera victòria de la temporada a Europa.

Els primers minuts del partit van ser dominats per les defenses, i el primer gol no va arribar fins que faltaven tres minuts i mig per arribar al final del primer quart, 1-0 per als locals. Tot i l’empat dels barcelonins, l’Spandau es va situar amb un 3-1 a favor. Un gol de Milan Aleksic va fer que s’arribés al final dels primers vuit minuts amb un ajustat 3-2. En el segon quart, els mariners van saber remuntar el duel. Miguel del Toro va empatar i Blai Mallarach va fer possible que l’Atlètic Barceloneta s’avancés per primer cop amb el 3-4 en el minut 13 del partit. Es va arribar al descans amb un 4-6 per als mariners.

El conjunt alemany no va cedir en cap moment i el tercer quart va tornar a ser força anivellat. Els mariners van mantenir el seu avantatge i es va arribar al darrer i definitiu període amb un 6-8 en el marcador. El Zodiac Barceloneta va saber ampliar el seu avantatge en aquest darrer quart i va tenir una diferència màxima de quatre gols al seu favor en l’últim minut (7-11). Miguel del Toro va ser el màxim golejador de l’Atlètic Barceloneta, amb tres gols, mentre que per part de l’Spandau de Berlín va destacar Dimitri Kholod, que també en va anotar tres.

El CN Terrassa, il·lusionat amb el debut (20.30 h)

El CN Terrassa està molt il·lusionat amb el seu debut en la lligueta de la Champions, que afronta per primera vegada en la seva història. La seva estrena entre els setze millors equips d’Europa serà a casa contra el Dinamo Tbilisi de Geòrgia (20.30 h), potser el rival més accessible del grup, i que també debuta en aquesta fase de la competició. El Dinamo Tbilisi no ha disputat cap eliminatòria prèvia i hi ha entrat amb una invitació; per això se’n tenen poques referències. Sí que se sap que és un equip amb potencial físic i amb jugadors experimentats. El conjunt egarenc no s’ha fixat cap objectiu de cara a aquesta lligueta. La intenció és anar partit a partit i mirar d’anar sumant punts. Per a aquest primer duel, el tècnic Dídac Cobacho té el dubte d’Óscar Aguilar, que va rebre un cop a la mà dreta.