El Barça no afluixa a l’Asobal (26-39)

Handbol.

El Barça ha encadenat la sisena victòria a l’Asobal a la pista del Guadalajara (26-39), un equip en construcció que s’ha vist àmpliament superat pel ritme trepidant dels blaugrana. Mem (5 gols) i N’Guessan (4) han estat els referents ofensius de l’equip.

El Barça ha anat per feina i amb el seu estil ja innegociable de transicions ràpides sense descans ha marcat el seu territori des del principi (4-8) amb Gonzalo aturant i Dem i N’Guessant i Gómez trobant fàcilment la porteria. El Guadalajara no s’ha deixat impressionar i ha reaccionat. El veterà Hombrados ha frenat la sagnia de gols i en atac el golejador Márquez i el pivot Cifuentes han tret el cap davant l’eufòria dels seguidors (12-14). Pascual ha demanat temps mort i l’equip ha respòs tornant a la càrrega amb un 1-6 en menys de cinc minuts amb protagonisme per a Tomàs i Àlex Pascual, que d’esquenes ha fet el millor gol del partit.

En la segona part el partit s’ha trencat en un tres i no res pels contraatacs del Barça, que en algunes accions, sobretot de Cindric, ha jugat de cara a la galeria.