Futbol sala

El Barça goleja l’Ayat a mig gas

Futbol sala. Els blaugrana atropellen (7-1) el subcampió del Kazakhstan en un partit de poc ritme en què no han trobat oposició

El Barça ja és líder del grup de la Main Round, la primera fase de grups de la Champions League. Els blaugrana han atropellat el subcampió del Kazakhstan, l’Ayat, en un duel que no ha tingut cap mena d’història. El blaugrana han tingut el domini des de principi a fi i l’han traduït en el minut 5 gràcies a un gol d’Adolfo. Roger ha servit des de la cantonada i el de Santa Coloma ha rematat en el cor de l’àrea. Tot feia baixada per al Barça, que ha seguit dominant a plaer el duel. Només una arribada de Koles, que no ha rematat per ben poc dins l’àrea, ha inquietat Dídac, el porter blaugrana avui. Daniel ha obert el seu compte golejador en l’equador amb un xut que s’ha empassat Smolin, Joselito ha fet el tercer també des de la distància i el mateix brasiler ha fet el quart abans del descans.

En la represa, el ritme encara ha baixat més. El Barça, amb només un parell de marxes posades, no ha tingut cap mena de problema per tancar el duel i ha acabat fent-ne set. Daniel ha completat el seu particular hat-trick, Adolfo ha fet el seu doblet i Dídac, quan els kazakhs ho intentaven amb porter jugador, ha marcat la seva diana. Ryndin ha fet el gol de l’honor de l’Ayat. El Barça ha superat sense problemes el segon escull de la Main Round que acabarà divendres (18h, Barça TV) amb un últim duel contra el Vyitis, l’amfitrió.