Handbol

Al Barça li costa arrencar però acaba guanyant l’Elverum per 33-24

Handbol. Els conjunt noruec imposa un ritme de joc lent i els blaugrana no el superen fins a la segona meitat, per sumar un nou triomf en la lliga de campions

El Barça derrota l’Elverum per 33-24 en un partit en el que no fa un joc brillant, però que per la seva qualitat i insistència suma una nova victòria en la lliga de campions. El conjunt noruec imposa un ritme de joc lent i als blaugrana els hi costa arrencar i trencar aquesta dinàmica. En la primera meitat no s’escapen en el marcador i arriben al descans amb només tres gols d’avantatge, 15-12.

En la segona part el Barça millora l’efectivitat en atac i pot córrer una mica més que en la primera, tot i que desaprofita alguns clars contraatacs. El porter Kevin Moller està molt encertat a sota els pals i els blaugrana incrementen poc a poc la seva avantatge fins arribar a la màxima diferència de nou gols, a quatre minuts del final, 31-22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)