Més esport

Rècord de medalles, 25

Gimnàstica. Simone Biles supera les 23 de Stxerbo i també arriba als 19 títols mundials

Simone Biles va incrementar una mica més la seva llegenda en els mundials en guanyar dues medalles d’or més en l’última jornada i arribar a les 25 medalles en els campionats del món, superant el rècord que tenia el bielorús Vitali Stxerbo, amb 23, i que ella mateixa va igualar dissabte. A més, la nord-americana va arribar a la xifra de 19 títols mundials, en cinc campionats. De les sis proves que va disputar en aquest mundial de Stuttgart, la nord-americana va guanyar la medalla d’or en cinc: la d’equips, la del concurs complert, i la dels aparells del salt, la barra i el terra. En les asimètriques, va ser cinquena. Simone Biles va completar, ahir, la seva gran actuació amb el títol mundial en la barra (amb 15.066 punts), i en el terra (amb 15.133).

En els aparells dels nois, el rus Nikita Nagornyy va guanyar la medalla d’or en el salt (14.966) i va finalitzar el mundial amb tres títols: el d’equips, el del concurs complert i el de salt. En les paral·leles, la victòria va ser per al britànic Joe Fraser (15.000), que va pujar al primer lloc del podi mundialista per primera vegada. Va tancar la competició el sorprenent títol del brasiler Arthur Mariano en la barra, (14.900); no era un dels favorits i va sumar el primer de la seva carrera.

Homes. Salt
1r Nikita Nagornyy (RUS) 14.966
Paral·leles
1r Joe Fraser (GBR) 15.000
Barra fixa
1r Arthur Mariano (BRA) 14.900
DONES. Barra
1a Simone Biles (EUA) 15.066
Moto 2
1a Simone Biles (EUA) 15.133
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)