Atletisme

Kipchoge, nominat a millor atleta

Atletisme. El maratonià kenyà figura entre els onze elegits per la IAAF, juntament amb Brazier, Coleman, Cheptegei, Cheruiyot, Gardiner, Kendricks, Lyles, Stahl, Taylor i Warholm

El kenyà Eliud Kipchoge, guardonat el 2018, torna a figurar entre els onze nominats per la IAAF com a millor atleta del 2019. Tot i que no doni homologació a la marca, la federació internacional destaca entre els mèrits del fondista el fet d’haver trencat la barrera de les dues hores en la marató (1h59:40), en la cursa de dissabte a Viena. Kipchoge també va vèncer en la marató de Londres amb un nou registre del circuit (2h02:37). Els altres deu nominats van ser campions de les seves respectives proves en el mundial de Doha: Donovan Brazier (800 m), Christian Coleman (100 m i 4x100 m), Joshua Cheptegei (10.000 m i el cros a Aarhus), Timothy Cheruiyot (1.500 m), Steven Gardiner (400 m), Sam Kendricks (perxa), Noah Lyles (200 m i 4x100 m), Daniel Stahl (disc), Christian Taylor (triple salt) i Karsten Warholm (400 m tanques).

Els cinc finalistes es coneixeran el 4 de novembre després de computar els vots dels integrants del consell i la família de la IAAF i dels aficionats, i la gala tindrà lloc el 23 de novembre a Mònaco. Avui es donaran a conèixer les nominades en categoria femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)