El líder és molt superior al cuer (46-25)

Handbol. El Barça goleja sense cap problema el Fertiberia Port Sagunt en un partit amb poca història i amb els gols molt repartits

El Barça, el líder de la lliga Asobal, es mostra molt superior al cuer, el Fertiberia Port Sagunt, i el goleja per 46-25 en un partit amb poca història. Els blaugrana es distancien en el marcador en la primera meitat gràcies a l’encert a la porteria de Gonzalo Pérez de Vargas que ha fet 14 aturades, i a l’encert en atac de tots els jugadors, ja que nou d’ells han marcat. El Barça pot córrer als contraatac i anota 14 gols en aquestes jugades en el partit. Al descans s’arriba amb un 21-10.

En la segona part els homes de Xavi Pascual incrementen la seva avantatge i tots els jugadors disposen de forces minuts i la majoria marquen gols. Àlex Pascual és el màxim golejador de l’equip amb 7 gols, mentre que Mamadou Diocou en fa 6 en sis llançaments. Aquests joves jugadors i Albert Pujal entren a la convocatòria per donar descans Víctor Tomàs, Ludovic Fabregas i Luka Cindric.