El líder goleja al cuer

Handbol. El Barça supera sense cap problema el Fertiberia Port Sagunt en un partit amb poca història i molts contraatacs

BARÇA 46 PORT SAGUNT 25

BARÇA:Pérez de Vargas, Entrerríos, Serdio (6), Aleix Gómez (5), Petrus, Dolenec (1) i Pascual (7) –set inicial–; Sorhaindo (1), Andersson (5), Ariño (3), Pujol, Diocou (6), N’Guessan (5), Mem (6), Pálmarsson (1) i Moller (p.s.).PORT SAGUNT:Ribes, Spiljak (7), Mirallave (5), Querin (3), Celorrio, Alegre i Manero (5) –set inicial–;Camacho, Corzo (3), Cruz, Tello (2), Ángel López i Martínez (ps.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-3, 7-3, 9-5, 13-5, 16-7, 21-10 (descans), 26-11, 30-15, 34-17, 38-21, 41-25, 46-25.ÀRBITRES:I. Pascual i C. Luque. Van excloure Pujol, pel Barça i Spiljak pel Port Sagunt.

El Barça, el líder de la lliga Asobal, es va mostrar molt superior al cuer, el Fertiberia Port Sagunt, i el va golejar per 46-25 en un partit amb poca història. Els blaugrana es van distanciar en el marcador gràcies a l’encert a la porteria de Gonzalo Pérez de Vargas que va fer 14 aturades en la primera part que va jugar, i a l’encert en atac de tots els jugadors, ja que onze d’ells van marcar al llarg del partit. Els homes de Xavi Pascual van poder córrer al contraatac i van anotar 14 gols en aquestes jugades.

El Port Sagunt va marcar el primer gol i es va situar amb 2-3 en els primers minuts. Els blaugrana va anotar un parcial de 5-0 i a partir d’aquí van controlar el joc i el partit com van voler. Els valencians intentaven fer atacs llargs i jugar amb calma, però no podien superar els blaugrana i es va arribar al descans amb un 21-10.

En la segona part el Barça va incrementar l’avantatge i tots els jugadors van disposar de força minuts. Àlex Pascual va ser el màxim golejador de l’equip amb 7 gols, mentre que va anotar 6 gols Mamadou Diocou –en els seus 6 llançaments–, Abel Serdio i Dika Mem. Els joves Àlex Pascual, Mamadou Diocou i Albert Pujal van entrar en la convocatòria per donar descans a Víctor Tomàs, Ludovic Fabregas i Luka Cindric de cara a l’important partit de la lliga de campions de dissabte contra el PSG.