Més esport

El GEiEG suspèn l’activitat

La sentència. No hi haurà activitats en les seccions ni dijous ni divendres com a protesta per la decisió del Tribunal Suprem

La junta directiva del GEiEG ha decidit suspendre els actes previstos per dijous i divendres com a mesura de rebuig a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem contra polítics i activistes socials catalans. “Reafirmant el posicionament expressat el dilluns, mostrem la nostra solidaritat amb els líders polítics i socials empresonats i les seves famílies”, assenyala el club en un comunicat. La suspensió de les activitats suposa la no celebració de la tradicional presentació oficial de totes les seccions del club, un acte que anualment reuneix més d’un miler d’esportistes al pavelló Lluís Bachs de Sant Narcís. Tampoc es farà el tradicional concurs de pintura ràpida.

“El GEiEG, d’acord amb els seus principis democràtics, la llibertat d’expressió i el dret a decidir, advoca per l’entesa pacífica i encoratja les autoritats corresponents a recuperar la via del diàleg per trobar una solució conjunta a la situació que viu Catalunya en els darrers anys”, assenyala el comunicat cat del club, que també denuncia que la sentència no soluciona el conflicte “com tampoc ho va fer la injusta presó preventitva.”

Altres clubs gironins ja havien suspès la seva activitat el dilluns quan es va saber el contingut de la sentència. Els jugadors del Bordils, a més, van protestar contra la injustícia saltant un minut tard a la pista en el partit de copa contra el Benidorm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)