Més esport

Rècord d’inscrits en el català

Pàdel. El RC Polo és la seu aquesta setmana del campionat de Catalunya, amb 344 parelles –278 de masculines i 67 de femenines–, participació que millora el registre de 337 establert el 2017

El RC Polo de Barcelona és des de diumenge la seu del XXVII campionat de Catalunya de pàdel Open Plasticband, que enguany ha establert un nou rècord de participació amb 344 parelles, una inscripció que supera el registre del 2017, que va ser de 337 parelles. Els 690 jugadors i jugadores han quedat adscrits en les diferents categories: nou divisions masculines i tres de femenines. En total, hi ha 278 parelles masculines i 67 de femenines.

Les finals es jugaran diumenge a les 10 h i a les 13 h (Esport 3). Les semifinals s’oferiran en directe pel canal oficial de YouTube de la federació catalana dissabte a partir de les 15.30 h.

Els vigents campions masculins són Enric Sanmartí i Gerard Company. El dotze cops campió Sanmartí, però, defensarà aquest cop el títol al costat del tarragoní Ton Sans (2). Els primers caps de sèrie són Toni Bueno i Rubén Rivera, habituals en el circuit mundial. En noies, les vigents campiones són Nicole Traviesa i Cristina Bala. El nivell serà altíssim, amb la presència de la número 1 del món, Marta Marrero, que jugarà amb Sara Pujals. També hi seran Gemma Triay i Lucía Sainz, la cinquena parella del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)