Futbol sala

Presència dels campionats comarcals de seleccions de base de futbol sala al web de la FCF

Futbol sala. El

Per tercer any consecutiu, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha activat un espai específic dins de la pàgina web federativa (http://fcf.cat/campionats-comarcals-sala) on es va penjant tota la informació relacionada amb els campionats comarcals de seleccions base de futbol sala, per a la seva consulta.

En aquest apartat específic dins del web federatiu es van penjant, setmanalment, les convocatòries de les cinc sessions preparatòries prèvies a la disputa dels ccampionats comarcals de seleccions base de futbol sala, per delegació i categoria, de les 54 seleccions comarcals. Unes sessions que consten de quatre entrenaments i d’un partit amistós on la llista inicial de 20 jugadors i jugadores, es va escurçant fins a arribar a la llista definitiva dels 12 escollits i escollides per a representar a la seva delegació i participar en la competició.

A banda d’aquestes convocatòries, que es publiquen progressivament, ja són públiques les planificacions d’entrenaments i els cossos tècnics assignats a cada delegació comarcal.

Aquest apartat compta amb un espai genèric d’informació específica de la 9a edició dels campionats comarcals de seleccions base de futbol sala on està disponible el pla de competició, el calendari amb els horaris i el cartell dels campionats comarcals.

A partir d’aquí, totes aquelles notícies relacionades amb els campionats així com totes les galeries que es vagin publicant, també hi seran visibles dins d’aquest apartat.

Dins d’aquest espai també es pot trobar les dades i tota la informació corresponent a la 7a i a la 8a edició dels campionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)