Handbol

El Barça ja coneix la recepta contra l’Aalborg

Handbol. L’equip blaugrana torna a posar el lideratge de la Champions en joc al Palau contra l’equip danès, al qual va superar diumenge

El Barça rep l’Aalborg (20 h per Esport 3) només sis dies després del triomf (30-34) en terres daneses, amb el propòsit de mantenir el lideratge de grup de la lliga de campions en l’inici de la segona volta. El PSG, empatat a punts amb els blaugrana però amb pitjor goal-average, juga demà contra el Flensburg (17 h), mentre que el Pick Szeged, segon a un punt de la primera plaça, ho fa a la pista de l’Elverum (19 h). Xavi Pascual va recordar que l’Aalborg ja els va plantejar molts problemes en el partit de diumenge passat: “Juguen bé com a equip, amb un sistema defensiu bastant potent, i són capaços de plantejar diverses alternatives tant ofensives com defensives.” El tècnic blaugrana manté el dubte de Dika Mem, que, amb molèsties a l’espatlla esquerra, ja no va jugar ni a Aalborg ni a Nava de la Asunción.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)