Esports de muntanya

El vol ras de David Coma

Curses de muntanya. El lleidatà guanya la Transgavarres en menys de quatre hores, de Palamós a Girona en la CMG, amb 1.000 corredors

El lleidatà David Coma va ser el gran protagonista de la novena edició de la Cursa de Muntanya de Girona, amb el seu triomf en la Transgavarres després de completar els 51 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell des del passeig de Palamós fins a la plaça Sant Domènec de Girona; en 3h57:09. Óscar Carrasco va ser segon en quatre hores justes, Albert Llonch i Ignasi Ferrer el van acompanyar al davant fins que en el tram decisiu Coma va resoldre i Roberto Sancho va entrar al podi, tercer. Elisabeth Martí va guanyar en categoria femenina i Paloma Lobera va fer el recorregut en 10 minuts menys (5h15:31), amb Toni Martínez fent equip mixt. Toti Bes i Dani Talavera i Gina Julià i Sílvia Basart van ser les altres parelles vencedores.

Íngrid Ruiz i David Adan van guanyar la distància trail, l’original des del 2011 amb 24 km i 1.100 m de desnivell positiu amb Caitlin Fielder i Nicole Millar i Zoel Codolà i Xavi Llamas acompanyant-los al podi. En l’express, de 15 km i 600 m de desnivell positiu, Jordi Baixés, Quim Costa i Arnau Aranda i Irene Batlle Anna Rovira i Airina Guillén van ser els més ràpids.