Ciclisme

El canvi d’equip d’Adrià Moreno

Ciclisme. L’olotí correrà el 2020 amb el VC Villefranche-Beaujolais, després de dos anys a l’AVX d’Ais de Provença. Molt reconegut a França, ho argumenta: “Necessitava un canvi d’aires, mentalment treballo millor amb noves motivacions”

“Té una bona infraestructura i volen aspirar a fer alguna cosa més. Més professionals”, diu Adrià Moreno (Olot, 1991) sobre el VC Villefranche-Beaujolais, l’equip amb el qual competirà la temporada que ve en la mateixa categoria que els dos darrers anys a l’AVX d’Ais de Provença. “Aquest any han guanyat la copa de França. Faré un calendari similar, amb les curses UCI que es fan a França i amb alguna novetat que volen introduir”, diu l’actual campió de Catalunya de fons en carretera, que les dues darreres temporades ha estat a l’equip provençal.

“Necessitava un canvi d’aires; aquest any per resultats ha anat bé, però mentalment treballo millor amb noves motivacions”, argumenta Moreno sobre el canvi d’equip. “Hi estic molt bé, no m’han faltat equips per escollir a França, tot al contrari que amb els professionals: havia de trucar portes i ni em donaven l’oportunitat de parlar-hi”, exposa. Reconegut en el calendari amateur francès, és una peça valorada i per això manté la seva experiència a l’estranger. La va començar al ciclisme britànic amb tres temporades entre l’Starley Primal (amateur, una) i el Team Raleigh GAC (continental, dues).

“Hauria fet algun resultat més bo perquè estava molt fort i en la cursa en què vaig caure, segons el director, els altres corredors em vigilaven. Venien curses molt interessants i em va tallar la trajectòria”, diu Adrià Moreno sobre la caiguda que va tenir aquest any, amb fractura de clavícula, quan més fi estava al maig, després del títol català.

“Al final m’he sabut recuperar i vaig fer resultats molt bons. Al setembre vaig enllaçar cinc caps de setmana seguits fent podis a generals, però els pocs llocs que queden són per a joves o per a Pro Tours que baixen de categoria. Al final he tingut molt poques opcions”, es resigna, un any més a les portes de fer el salt a un equip de categoria professional.

LA DADA

5
anys
fa que l’actual campió de Catalunya és a l’estranger; tres al ciclisme britànic i dos al francès
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)