Ciclisme

Miguel Indurain correrà la Titan Desert amb el KH-7

Ciclisme. El cinc cops vencedor del Tour de França participarà en la cursa per etapes al desert del Marroc, del 19 al 24 d’abril, amb l’equip de Melcior Mauri

Miguel Indurain (1964) farà la Titan Desert, la quinzena edició de la qual es farà del 19 al 24 d’abril. El que es considera el millor ciclista de l’estat de tots els temps correrà amb l’equip de Melcior Mauri, el KH-7. I ho farà amb el dorsal 15, per commemorar l’aniversari de la cursa per etapes que es fa al Marroc.

“Miraré d’acabar-la, passar els sis dies. Serà com una cursa més però amb l’objectiu de finalitzar-la” ha dit el navarrès en una visita a les instal·lacions de KH-7 a Canovelles. Indurain correrà Melcior Mauri, director de l’equip i que també participarà en la prova.

“Duia varis anys amb la idea, en Melcior sempre m’ho deia. I jo li contestava que no era el moment però aquest any m’ha convençut. Serà una nova experiència” ha dit en referència el que va ser company seu al Banesto ara fa 25 anys.

Bones referències

Abraham Olano, Laurent Jalabert i Claudio Chiapucci són alguns dels excorredors que ja han fet la Titan Desert. “Me n’han parlat i s’ho van passar molt bé. És dur i s’h9i ha d’arribar en bones condicions perquè es passen moments difícils. És un repte, com quan feia una gran prova” diu Indurain, retirat el 1996.

El KH-7 compta amb el vencedor de les quatre darreres edicions de la cursa Josep Betalú i la tres cops guanyadora Anna Ramírez. Sylvain Chavanel, l’home amb més participacions en el Tour (18) i que aquest 2019 va debutar en la cursa del desert també formarà part de l’equip de Mlecior Mauri, que reconeix haver-se emocionat quan Indurain li va donar la resposta afirmativa. “ Serem un dels equips més nombrosos, passem fins i tot dels cinquanta” diu l’osonenc, amb una Vuelta en el seu palmarès.

“No em podia imaginar que després de tants anys estigués motivat per venir. Només el fet que hi sigui és una mostra de la consolidació de la Garmin Titan Desert” diu Joan Porcar, CEO de Titan World Series. Josep Maria Lloreda, el president de KH Lloreda, hi afegeix: “per a la companyia, el ciclisme és un dels esports que ens permet acostar-nos més al consumidor. Tenir un campió a l’equip com Miguel Indurain és un èxit. No podem demanar res més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)