Futbol sala

44 àrbitres dirigiran els 84 partits dels campionats comarcals de base a Blanes

Futbol sala.

Falten menys de 24 hores perquè arrenqui la novena edició dels campionats comarcals de seleccions de base de futbol sala, a Blanes. Una competiciò amb 84 partits programats que seran dirigits per 44 àrbitres pertanyents al comitè tècnic d’àrbitres de futbol sala, de la Federació Catalana de Futbol.

Demà divendres tindran lloc els partits de la primera fase, amb els equips distribuïts per grups. Seran 60 enfrontaments que ocuparan una franja de 10 hores (de 20 del matí a les 8 del vespre) a les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes. Aquests 60 partits els dirigiran 20 àrbitres de les categories de 2a divisió B nacional, divisió d’honor catalana, sènior A i de base, de diferents delegacions.

Dissabte, les 24 seleccions classificades disputaran la fase final, amb 24 partits que seran arbitrats per 24 col·legiats de les categories de 2a divisió nacional, 2a divisió B nacional, 3a divisió nacional, divisió d’honor catalana, sènior A i base, ja consolidats, els quals xiularan en parella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)