Atletisme

Esther Guerrero i l’equip estatal, quarts en el relleu mixt de l’europeu de cros

Atletisme. Abdessamad Oukhelfen guanya el bronze en sub-23 en l’europeu de cros de Lisboa

Esther Guerrero i els seus companys de l’equip estatal, Solange Pereira, Sergio Jiménez i Pablo Sánchez ocupen la quarta posició en el relleu mixt de l’europeu de cros. No poden revalidar el títol de l’any passat i es queden a sis segons del podi. La banyolina fa el tercer relleu, l’agafa en la tercera posició en lluita amb França i Bèlgica, i l’entrega també en el tercer lloc. Per davant dominen Gran Bretanya, que guanya el títol, i Bielorússia, mentre que en el darrer relleu els francesos es situen tercers i l’equip espanyol s’ha de conformar amb el quart lloc.

Abdessamad Oukhelfen compleix amb el que s’esperava i amb una gran cursa guanya la medalla de bronze en la categoria sub-23 de l’europeu de cros que s’està disputant a Lisboa. El reusenc del CA Igualada fa una sortida tranquil·la però quan els favorits es posen al davant respon i retalla la diferència que aconsegueixen el serbi Elzan Bibic i el francès Jimmy Gressier, que defensa el títol. Abdessamad Oukhelfen es situa al seu darrera i aguanta el fort ritme que imposen fins abans d’iniciar-se l’última volta al circuit en que el francès ataca i marxa cap a la victòria. El reusenc es manté en el tercer lloc sense problemes fins al final.

El francès Jimmy Gressier guanya per tercera vegada consecutiva el títol (24:17) per davant del serbi Elza Bibic (24:25), mentre que Abdessamad Oukhelfen ocupa el tercer lloc (24.34) a disset segons del campió i a nou de la medalla de plata. L’altre català de la cursa, Said Mechal (Platges Castelló) ocupa la 74a posició (27:21). Per equips Espanya finalitza en la cinquena plaça.

En la prova sub-23 femenina Laia Casajoana (JA Sabadell) va ocupa una destacada 22a posició. En la sub-20 masculina Adam Maijó (AA Catalunya) finalitza en el lloc 74, i en la femenina Elia Saura (Canaletes) ocupa el lloc 70.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)