Futbol sala

Dos títols en els comarcals de base per al Baix Llobregat

Futbol sala. S’imposa en aleví i cadet masculí en les fases finals de les sis categories, quatre de masculines i dues de femenines, que s’han disputat a la ciutat esportiva de Blanes

El Baix Llobregat va guanyar dues de les categories masculines de la fase final del campionat comarcal de base que es va disputar a la ciutat esportiva de Blanes. Un total de 60 seleccions i més de 700 participants van jugar entre divendres –la fase prèvia– i dissabte –la fase final– aquesta competició per decidir els quatre campions de les categories masculines i els dos de les femenines.

La comarca del Baix Llobregat va guanyar en les categories aleví i cadet masculina i va ser l’única que va repetir títol. En les dues categories, es va imposar a la selecció de la Catalunya Central, en aleví per 6-3 i en cadet per 5-3. En infantil, el campió va ser la selecció de la Catalunya Central, que va derrotar per un ajustat 3-4 la del Vallès Oriental. En la categoria dels més petits, la benjamí, el títol va ser per a Andorra, que va guanyar per 5-3 el combinat del Barcelonès Centre.

Comarques agrupades

En les dues categories femenines que es van disputar, les seleccions es van formar amb jugadores provinents de comarques diferents i que es van agrupar. En la categoria cadet, el combinat de les comarques de Girona, el Maresme, Osona i el Vallès Oriental va derrotar per 3-1 la que van formar el Barcelonès i el Vallès Occidental, mentre que, en la categoria infantil, el títol va ser per al combinat del Baix Llobregat i la Catalunya Central, que va guanyar per un ajustat 2-1 la selecció que van formar el Barcelonès i el Vallès Occidental.

BENJAMÍ
Tercer i quart lloc
Barcelonès Nord - Barcelonès Sud 3 - 2
Final
Andorra - Barcelonès Centre 5 - 3
ALEVÍ
Tercer i quart lloc
Barcelonès Nord - Maresme 2 - 2 (5-6)
Final
Baix Llobregat - Catalunya Central 6 - 3
INFANTIL
Tercer i quart lloc
Baix Llobregat - Maresme 2 - 3
Final
Vallès Oriental - Catalunya Central 3 - 4
CADET
Tercer i quart lloc
Barcelonès Nord - Lleida 3 -2
Final
Baix Llobregat - Catalunya Central 5 - 3
INFANTIL FEMENÍ
Tercer i quart lloc
Girona / Maresme / Osona / Vallès Oriental - Andorra 12 - 0
Final
Baix Llobregat / Catalunya Central - Barcelonès / Vallès Occidental 2 - 1
CADET FEMENÍ
Tercer i quart lloc
Baix Llobregat / Catalunya Central - Tarragona i Terres de l’Ebre 6 - 0
Final
Girona / Maresme / Osona / Vallès Oriental - Barcelonès / Vallès Occidental 3 -1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)