Natació

Propòsits olímpics

Natació. Els Jocs de Tòquio 2020 i els preparatius per al centenari del 2021 marquen el dinar de Nadal de la Federació Catalana de Natació

L’horitzó dels Jocs Olímpics de Tòquio va marcar el tradicional dinar de Nadal de la Federació Catalana de Natació. Dani López Pinedo i Felipe Perrone, dos dels artífexs de la plata de la selecció espanyola de waterpolo en el mundial de Gwangju, van ser dos dels esportistes assistents a la cita. El president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, va brindar perquè a la capital japonesa continuïn en la línia dels últims grans campionats internacionals. Paula Ramírez, bronze en highlight i cinquena en el duet lliure amb Ona Carbonell, ha d’obtenir el bitllet amb l’equip estatal en el preolímpic i té molts números per ser una de les escollides per al duet, en què la federació espanyola ja té la plaça olímpica. També va assistir a l’àpat la madrilenya Celia Fernández (Joan Pelegrí), que s’ha establert a Catalunya i s’entrena al CAR de Sant Cugat, i que és l’única especialista estatal en high diving.

Més enllà dels propòsits olímpics, Bertran va recordar que el 2021 és l’any del centenari de la federació catalana i que, a més de les World Series de Barcelona de natació artística, ja estan treballant en tot un programa d’actes commemoratius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)