El Granollers supera el Logronyo en una segona part espectacular (40-35)

Handbol. L’equip vallesà ha capgirat el guió del partit en una segona meitat per emmarcar (26-17)

El Fraikin BM Granollers ha obtingut una victòria de prestigi en una segona part espectacular contra el Logronyo (40-35), que amb la derrota quedarà fora de la copa Asobal si demà el Bidasoa s’imposa al Sinfín. El conjunt granollerí ha arribat a la mitja part perdent per 14-18, però en la segona amb la primera línia formada per Ian Tarrafeta, Borja Lancina i Oswaldo dos Santos han capgirat el ritme de partit i han sabut trobar escletxes en la defensa rival. Adrià Figueras, altre cop, ha estat incommensurable i ha estat el màxim golejador del partit amb 13 dianes. El Granollers acaba la primera volta de la lliga Asobal en sisè lloc, amb 15 punts.

Després d’uns minuts anivellats, el Granollers ha pagat la seva mala selecció de tir i la precipitació amb un parcial en contra de 0-5 (5-10). La bona direcció de Lazar Kukic, autor de 6 gols, les aturades de Sergey Hernández, les sortides al contraatac i les canonades de Garciandia i Ligetvári han fet un autèntic descosit a la defensa vallesana, que ha vist com el seu rival s’escapava amb 7 gols de renda (7-14). Antonio Rama ha esgotat el seu segon temps mort i si més no el Granollers ha tingut una tímida reacció en el tram final per arribar al descans amb un marcador més ajustat (14-18).

Després de la represa, el Granollers ha sortit en tromba i ha capgirat el guió del partit. Amb un parcial de 8-3 (22-21) l’equip vallesà ha pres la iniciativa i ja no l’ha abandonat fins al final. El Logronyo no ha sabut contrarestar la mobilitat de la primera línia granollerina i en el tram final han aflorat els nervis i la pressió per quedar fora de la copa Asobal. El partit ha entrat en una fase d’intercanvi de gols, però el Granollers ha estat més clarivident en els moments decisius per acabar-se emportant el triomf amb un parcial a la segona meitat de 26-17.