El Granollers reacciona amb un segon temps per emmarcar

Handbol. La mobilitat i l’efectivitat de Figueras són clau per tombar el Logronyo

granollers 40 logronyo 35

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Figueras (13, 6 p.), Nenadic (2), Martínez (3), Gassama (1), Oswaldo (5), Popovic –set inicial–; Sastre (p.s.), Pérez (3), Lancina (2), García, Márquez, Tarrafeta (8), Franco (3) i Bonanno.LOGRONYO LA RIOJA:S. Hernández; Dapiran (5, 4 p.), Ligetvári (4), Moreira (1), Kukic (9), Garciandia (7), Hackbarth (5) –set inicial–; Pérez (p.s.), Sánchez-Migallon, Balenciaga (1) i Kusan (3).PARCIALS:1-2, 5-5, 5-10, 7-14, 11-16, 14-18; 20-21, 24-23, 26-25, 30-29, 35-32 i 40-35.ÀRBITRES:Sánchez i Murillo. Exclusions: Popovic (37’), García (54’) i Figueras (57’), per part del Granollers; i Ligetvári (15’), Garciandia (26’ i 37’), Hackbarth (27’), Balenciaga (33’) i Sánchez-Migallon (40’), per part del Logronyo.

El Fraikin BM Granollers va tancar la primera volta de l’Asobal amb una victòria de prestigi contra el Logronyo en un partit de dues cares. En la primera, la precipitació i les pèrdues de pilota van facilitar la feina del rival, liderat per un gran Kukic (14-18). En la segona, la mobilitat de la primera línia, formada per Tarrafeta, Lancina i Oswaldo, i l’efectivitat de Figueras (13 gols) van sentenciar el rival amb un parcial de 26-17.