Waterpolo

El segon lloc, a l’abast

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta tanca la primera volta de la lliga de campions a Split amb el repte d’escalar una posició en la fase de grups

La derrota de dilluns del Jug Dubrovnik a la piscina de l’Olympiacòs (6-5) deixa la porta oberta perquè l’Atlètic Barceloneta tanqui la primera volta de la lliga de campions en segon lloc, si és capaç de vèncer el Jadran Split a domicili (19 h). Felipe Perrone, un dels referents del conjunt mariner, feia aquesta valoració de la primera part de la fase de grups just abans de viatjar a Croàcia: “Podria haver estat millor, però si guanyem aquest partit acabarem la primera volta segons, amb el handicap d’haver tingut cinc partits fora de casa. Hem de fer una lectura positiva perquè també hem tingut la incorporació de tres jugadors. Pot semblar que no és gran cosa, però es tracta de jugadors molt importants i necessiten un període d’adaptació. Penso que estem avançant per assolir el nostre objectiu principal, que és arribar a la final a vuit amb una estructura d’equip per poder guanyar-la.” Respecte al rival, comenta: “El Jadran és un rival que ha tingut uns resultats força irregulars. Van guanyar el Jug, però penso que som favorits. Quan les coses li van bé, es motiva molt, i quan no s’enfonsen. Hem d’aprofitar aquesta característica per fer un bon inici de partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)