Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa i el RC Polo, finalistes en els ‘shoot-outs’

Hoquei sobre herba. Els terrassencs s’imposen al Club de Campo (2-2) i l’equip barceloní al Júnior (0-0) en les semifinals de copa

L’Atlètic Terrassa i el RC Polo repetiran la final de l’any passat i demà (14 h) pugnaran pel títol de copa després d’haver eliminat respectivament el Club de Campo (2-2 i 2-3 en els shoot-outs), i el Júnior (0-0 i 4-3 en els shoot-outs).

En la primera semifinal, el conjunt amfitrió s’ha avançat dues vegades al seu rival, però els madrilenys han restablert l’equilibri en totes dues ocasions. Marc Sallés ha inaugurat el marcador amb un penalti stroke i ha obert una fase de joc en què els terrassencs han gaudit de diverses ocasions per tornar a marcar. El Club de Campo ha sabut sobreviure a la pressió local i empatar gràcies a una jugada individual d’Ignacio Abajo. El gol ha reforçat la confiança de l’equip madrileny, que ha tancat els locals en la seva línia de 22. Com pitjor ho estaven passant els de Can Salas, una genialitat de Joan Tarrés ha servit perquè Quim Malgosa tornés a donar la iniciativa als locals. La reacció del Club de Campo, amb un gol de José Basterra, ha estat immediata, tot i que en el tram final han estat els vallesans els que més mèrits han fet per emportar-se la victòria. En tot cas, el premi ha arribat en els shoot-outs.

La segona semifinal ha estat molt equilibrada, amb les defenses imposant-se al joc d’atac. En el tram final, el Polo ha tingut més control de la bola i ha atacat amb més insistència, però el Júnior s’ha mostrat molt sòlid i ha resistit fins als shoot-outs.Des del punt fatídic, l’equip barceloní ha estat més encertat i s’ha guanyat la possibilitat de lluitar per la seva 31a copa, la sisena en les darreres vuit edicions.

L’Atlètic topa amb el Club de Campo (0-6) en la copa femenina

En la copa femenina, el finalistes seran el Club de Campo, botxí de l’Altètic Terrassa (0-6), i el Complutense (12 h), que s’ha imposat al Taburiente (0-4). Les amfitriones han resistit 14 minuts les envestides del totpoderós conjunt madrileny. Malgrat l’ordre tàctic i la voluntat defensiva de l’Atlètic, el Club de Campo ha pogut inaugurar el marcador amb un gol de Laura Campos. Un parell de minuts més tard, Bego García ha marcat el segon i ha encarrilat la semifinal. Un penal córner rubricat per Maria López just a l’inici del tercer quart ha tallat qualsevol reacció local i el Club de Campo, que aspira a la seva dissetena copa, ha acabat golejant amb tres dianes més d’Alejandra Torres, Maria López i Laura Campos. El partit per la tercera plaça es jugarà a les 10 del matí.