Waterpolo

Espanya referma el lideratge a Terrassa

Waterpolo. L’equip de Miki Oca s’imposa a Grècia en el festival golejador de la primera meitat, controla el rival després de la represa i continua invicte al cap de tres jornades de la lliga mundial

Espanya 16 grècia 12

ESPANYA:Ester, A. Espar (1), B. Ortiz (3, 1 p.), Tarragó (5), C. Espar, Peña (1), Leitón (2) –equip inicial–; Bach, González (2), Forca (1), Aznar i Maica (1).GRÈCIA:Stamatopoulou, Tsoukala (2), Eleftheriadou (1), Avramidou (3, 1 p.), Kotsia, E. Plevritou (2), Xenaki (1) –equip inicial–; Diamantopoulou, M. Plevritou (1), Myriokefalitaki, Benekou i Ninou (2).PARCIALS:5-4, 6-5, 3-1 i 2-2.ÀRBITRE:Golikov i RakovicPÚBLIC:Unes 300 persones a la piscina de l’Anella Olímpica de Terrassa.

La selecció espanyola va enllaçar contra Grècia (16-12) la tercera victòria en la lliga mundial i continua amb bon peu la preparació per a l’imminent europeu de Budapest. L’equip de Miki Oca va guanyar el festival golejador de la primera meitat (11-9) i després va saber aturar l’equip hel·lè amb una defensa pressionant.

L’equip grec va colpejar primer (1-2), però dos gols, d’Irene González i Bea Ortíz, van donar la iniciativa a l’espanyol. El partit es va convertir en un intercanvi de gols que es va perllongar fins al segon quart amb un joc coral en què van destacar Ortíz i Roser Tarragó, autora de cinc gols i elegida la jugadora més valuosa, en l’aspecte ofensiu. Després de la represa va davallar el ritme a l’hora de fer gols, tot i que les d’Oca no van perdre la concentració i van impedir qualsevol possibilitat de reacció hel·lena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)