Esports de muntanya

Eduard Hernández, segon en la Ciaspolada

Esports de muntanya. Bon paper de Catalunya amb Mireia Hernández, quarta en la prova mítica de raquetes de neu al Trentino

El català Eduard Hernández (AE Matxacuca) va fer un temps de 28:56 i va acabar segon la 47a edició de la Ciaspolada, una de les proves més prestigioses de la modalitat de raquetes de neu que es va disputar a la Val di Non, al Trentino (Itàlia), sobre 7,2 quilòmetres. Tot i la falta de neu, l’organització es va encarregar que n’hi hagués. El campió va ser l’italià Alberto Vender (28:26) i tercer va quedar un altre italià, Filippo Barrizzo (28:57). Marc Trasserra (CE Voltreganès) va ser cinquè (31:14) i Oriol Ferré (CE Alliberadrenalina), desè (32:47). Marc Toda (AE Matxacuca) va entrar tretzè. En noies, la campiona va ser la italiana Ana Laura Mugno (35:59), mentre que la catalana Mireia Hernández (Corredors de Fons Viladecavalls) va acabar en un meritori quart lloc (37:59), a dos segons del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)